Trobada Hivernal 2013

Imprimeix

US ESPEREM!!!

16 i 17 de març

Dissabte mati i diumenge a disposició lliure per activitat esportiva (escalada en glaç, corredors i ascencions, esquí alpí i de muntanya, escalada en roca, ferrades........)

 

Preus Soci: mitja pensió 38 €

Preu No Soci: mitja pensió 45 €

Places Limitades!!!

Inscripcions: es formalitzarà una prescripció abans del dia 28 de febrer, abonant 10 € i inscrivint-se per ordre d'arribada a la secretaria del Club Muntanyenc Hospitalet. En el cas de superar les places límit, es registrarà com a reserva sense abonar cap import. En data màxima de dijous dia 7 de març a les 22 h. es te que formalitzar el pagament de l'import total. En cas contrari es perdran els drets de reserva inclòs l'import de preinscripció, passant els drets al següent de la llista de reserves. Estem al Carrer Reforme, 5 de L'Hospitalet. Tel: 93 338 61 25

Resepció a les 17 h. al Camping Alta Ribagorça (N-230 km. 131, Les Bordes del Pont de Suert 25520, Lleida)

Entrega de Regal Recordatori i presentació de material tècnic, audiovisuals i Sopar Cloenda de la Trobada Hivernal amb sorteig material.

 

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top