FOTOGRAFIA I MUNTANYA

Imprimeix

Dijous dia 8 de febrer a les 19,30 al local del CMH

 

 

Qui no ha fet una foto anant d'excursió, ja sigui per recordar un instant o un lloc o bé per l'espectacularitat i bellesa d'un paisatge.

És evident que a casa nostra molts dels afeccionats a la fotografia venen del món de la muntanya i sovint veiem com molts excursionistes porten una càmera fotogràfica penjada al coll mentre caminen per la muntanya (encara que avui dia estan sent substituïdes pels mòbils). Molts de nosaltres ens hem anat interessant per la fotografia, sobretot per la de paisatge, mentre caminàvem per cims i muntanyes.

És per això que estaria bé que ens reuníssim tots els interessats per la fotografia, per parlar de la nostra dèria i organitzar-nos per tal de formar una secció de fotografia dins del Club Muntanyenc l'Hospitalet. Podríem fer diferents activitats com ara: sortides fotogràfiques per veure i comentar les fotos que cada un de nosaltres hagi fet, també podem fer tallers d'introducció a la fotografia digital o per a la producció d'audiovisuals i totes aquelles activitats que ens puguin interessar. El millor que podem fer és aprofitar la facilitat per veure a l'instant les fotos fetes, comentar les imatges entre tots i poder comparar i veure diferents punts de vista. En definitiva és traca d'aprendre fotografia mentre estem fent fotografies.

Si estats interessat en tot això vine el dijous dia 8 de febrer a les 19,30 al local del CMH, C. Reforma 5 baixos i parlarem de totes aquestes qüestions i de passada podem veure uns petits audiovisual d'iniciació sobre muntanya i viatges.

 

Agustí Boada

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top