PREPARACIÓ FÍSICA PER LA CAMINADA L'H-MONTSERRAT

Imprimeix

Amigues i amics, ja estem en el compte enrere, el proper dissabte ens esperen per alguns 56,4 km. i per altres 33,1km. Durant la caminada posarem el cos a prova, el farem passar calor, fred, esgotament, son i forçarem fins a l'últim múscul, per tot això cal que el dissabte a l'hora de sortida estiguem al 100%. Us recomanem que aquests dies us alimenteu correctament, us hidrateu molt i descanseu les últimes hores.

Al llarg del recorregut trobareu 8 avituallaments, recordeu menjar i beure de forma regular, si deixem de beure i menjar l'esgotament físic ens impedirà d'arribar a Montserrat.

Podem arribar a consumir força calories per hora, no oblideu portar a sobre alguna cosa de menjar per si de sobte us sentiu cansats. Si en un control sentiu "no m'entra res, tinc l'estómac tancat", és un clar indicador d'esgotament, descanseu, poseu-vos roba, mengeu i beveu, us ajudarà a recuperar forces.

Ens veiem a la línia de sortida!!!!!!!

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top