TANCA EL CMH PER LA REVETLLA 2022

Imprimeix

El dijous 23 de juny, el club romandrà tancat.

Us passem l'activitat que es farà pel centre per la revetlla.

CENTRE

Dijous, 23 de juny, A partir de les 20 h, REVETLLA DE SANT JOAN, dins les activitas de la Festa Major:

A les 20 h. Cercavila de la Flama del Canigó. Recorregut: c. de Sant Joan – c. de Bellavista – c. de Frederic Prats (recollida del ninot) – c. de la Reforma – c. del Xipreret – c. de Joan Pallarès – c. de l’Església – c. del Centre – pl. del Repartidor – c. de Tarragona – rbla. de Just Oliveras – c. Major – pl. de l’Ajuntament.

Ho organitza: Club Muntanyenc l’Hospitalet. Hi col·laboren: Colla de Diables i Tabalers de Folcat Diabòlic.

- A les 20.30 h. Arribada de la cercavila de la Flama a la plaça de l’Ajuntament Distribució de la Flama als altres barris de la ciutat.

- A les 20.35 h. Lectura de poemes relacionats amb la Flama del Canigó, el foc i el solstici d’estiu, A càrrec del Col·lectiu Verba del Centre Catòlic.

- A les 20.50 h. Presentació del Ninot que presidirà la foguera de Sant Joan, Aquest any estarà realitzat pel Club Muntanyenc L’Hospitalet, amb motiu de la celebració del seu 70è aniversari.

- A les 20.55 h. Lectura del manifest de la Flama del Canigó.

- A les 21 h. Recorregut amb la Flama des de la plaça, de l’Ajuntament fins a la foguera de Sant Joan Ens acompanyaran els Diables i Tabalers de Folcat Diabòlic, amb el Folqui de Foc.

Plaça de l’Ajuntament 0 h, GRAN BALL DE REVETLLA DE SANT JOAN amb el grup Sicuta Versions.

Bona revetlla!!!

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top