Qui som?

Imprimeix

logo.gif

 

 

QUI SOM?

Som una entitat fundada el 1952. Durant aquests més de 50 anys d'història, hem estat treballant de valent amb l'objectiu de promoure les diferents modalitats esportives en el medi natural, que es practiquen a la nostra ciutat. En aquests més de 50 anys s'han dut a terme una infinitat d'activitats, somnis, aventures personals i col·lectives, viatges per tot el món... tots per gaudir de la natura i compartir moments màgics amb companys i amics.

Durant tot l'any tenim un extens programa de sortides, activitats i cursos d'iniciació que us presentem en el calendari d'activitats d'aquesta web, però penseu que un club de muntanya no és una empresa d'aventura. L'important és que de mica en mica us aneu marcant uns objectius i que, al final, vosaltres mateixos us organitzeu les vostres aventures.

Si us agraden els esports del món de la muntanya, compartir-la i conviure amb altra gent, no dubteu en venir-nos a veure.

 

L'octubre de 2009 Televisió de l'Hospitalet va editar aquest video de presentació de l'entitat

 

LA JUNTA (2021-2024)

President ANTONI CASAÑA BARBER
Sot-President       
JOSEP FERNÀNDEZ VERDÚ
Secretària PILI MATAMOROS TORTOSA
Tresorer JOAQUIM PÉREZ PIERA
 

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top