(FOTOS) Calçotada Popular + Montserratina + Escalada + BTT

Imprimeix

 

Jornada plaentera amb molt bona temperatura on vam poder gaudir d’una maca excursió per Montserrat i del posterior i obligat tiberi. Dos grups més van optar per anar a escalar i per fer una mica de BTT abans de dinar.

Diumenge 12 de març vam tornar a ser convidats pel Vicenç i la Núria a casa seva per fer la tradicional calçotada anual. Tot va anar molt bé: els calçots excel·lents, la carn al punt i calenteta, les postres delicioses i la companyia…lo millor.

 

Prop de cent persones vam trobar-nos al voltant de les graelles per petar la xerrada i compartir un dia de retrobades.

Abans, però, uns quants van voler fer gana fent una mica d’activitat per Montserrat:

-Prop d’una trentena van fer una excursió del cicle Matinals Montserratines: sortint de la Salut van recòrrer el camí que passa per les coves Freda, Gran i Codolosa.  La visita a la Cova Freda va ser molt interessant però vam lamentar que totes les formacions que sobresurten del sostre i de les parets hagin estat arrencades amb el pas dels anys, així com les pintades que es poden llegir en algunes de les parets. Visitar unes coves on s’han trobat restes neolítiques sempre resulta estimulant, especialment quan aquestes troballes (inhumacions, ceràmiques, …) formen part de les més antigues de Catalunya.

-Un grup de 8 persones va anar a escalar a Montserrat pel matí i un altre grup de 3 ciclistes van fer un itinerari per venir en BTT a la calçotada.

Us passem algunes fotos de la jornada i us recordem que la propera retrobada gran és la Caminada Popular del 25 de març pel Garraf.

Gràcies a tots, especialment al Vicens i a la Núria per la generositat amb la que organitzen la calçotada cada any.

Fins aviat.

 

 

 

 

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top