Prova de BTT Orientació i Pòdium!!!

Imprimeix

Ha nascut una nova modalitat d'orientació, que ja ha celebrat la segona cursa a Catalunya: la BTT orientació. Aquestes curses, de 6 hores de duració, es fan en bicicleta i amb equips de dos a 5 persones. Enguany, la cursa 6pedals es va celebrar a Tarrés,un petit poble no molt lluny de Montblanc. Les previsions dels temps eren de tempestes arreu del territori però cap dels equips inscrits va fallar a la seva cita, inclosos nosaltres, els BICICLIMBERS.

 

L'organització ens va repartir dos mapes, on es representaven les carreteres, camins i corriols. Els mapes, sense noms, també diferencien els tipus de vegetació segons els colors que mostren: conreus en grocs i boscos en blanc.

Amb aquesta informació, una brújula, intuïció i moltes ganes, començarem la cursa a les 11 del matí del dissabte 20 d’octubre. Abans de començar a pedalar però, vam planificar un itinerari per anar trobant les fites, senyalitzades al plànol amb un cercle vermell i un numero associat.

Passen les hores sense adonar-te'n mentre les fites van caient segons teníem previst. Algunes d'elles però, es resisteixen una mica i ens cal recular o travessar el bosc carregant la bici a l’espatlla. A meitat de cursa, la pluja comença a caure i ja no ens abandona fins la meta. Xops i plens de fang, seguim en la nostra recerca sense plantejar-nos abandonar. Un cop molls, ja no tenim pressa per acabar la nostra aventura.

Poc abans de les 6 hores de carrera tornem al punt de partida i donem per finalitzada la nostra participació. Ens canviem de roba i anem al sopar de germanó que l'organització ens té preparat. Mentre sopem, es canten el premiats i quina sorpresa!! nosaltres fem podi en la categoria mixta. Un segon lloc que ens sap a gloria!! (encara que certament hi havia molt pocs grups en la nostra categoria però...)

Si us agrada l'orientació, la bicicleta i l'aventura de descobrir nous paisatges, us recomano aquesta experiència 100%!!!

Laura Orejuela

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top